Public Speaking

Cursul care te ajută să vorbești bine în public, clar, memorabil și cu încredere, indiferent de împrejurare.

 • CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL

  Acest curs ESTE pentru tine și te va ajuta DACĂ ești într-un moment de cotitură al carierei, vrei o altă funcție sau ești mulțumit de ceea ce faci, poate ești manager, antreprenor, director de marketing, vânzări sau resurse umane într-o companie, ȘI DEȘI în ”fisa postului” ai responsabilitatea de a comunica de a ține prezentări, de a da interviuri

  TOTUȘI,

  • Te îngrozește ideea de a prezenta în fața unei mulțimi de oameni.
  • Îți este teamă că vei uita ce ai de spus într-o prezentare.
  • Nu știi cum să alegi mesajele potrivite, scurte și de impact pe care să le transmiți publicului.
  • Îți pierzi vocea atunci când vorbești în fața publicului sau a colegilor în ședințe. Nu îți place vocea ta.
  • Nu ai încredere în tine când vorbești și crezi că nu te vei descurca.
  • Nu știi care este limbajul corpului, potrivit pentru prezentările live.
  • Ai refuzat apariții TV și interviuri despre afacerea ta pentru că nu știi cum să vorbești cu presa.

  CE NEVOI REZOLVĂ

  Dacă te regăsești măcar în trei dintre situațiile de mai sus, e nevoie să știi că după ce vei urma acest curs înregistrat de public speaking,  vei face temele pe care le vei avea și nu îl vei întrerupe( sfatul meu este să îl parcurgi cu teme cu tot în maxim 4 săptămâni) vei PUTEA să

  • Îți crești încrederea în tine când prezinți, dai interviu dar și în viața de zi cu zi.
  • Vei avea o voce mai puternică și plăcută.
  • Vei ști cum să respiri când vorbești.
  • Vei ști cum să îți alegi mesajele potrivite pentru publicul tău.
  • Vei căpăta claritate și vei ști să sintetizezi mesajele pentru ceilalți.
  • Vei avea un limbaj corporal care transmite încredere celorlalți, mai ales vei ști ce să faci cu mâinile.
  • Vei învăța cum să faci cele mai bune prezentări pe Zoom, Meet sau Skype.
  • Vei ști cum să te pregătești și ce să le spui jurnaliștilor.
  • Vei afla secrete din culisele televiziunii și ce ar trebui să faci când ești invitat într-o emisiune TV.

  IMPORTANT SĂ ȘTII

  Modulele de curs pe care le vei parcurge au o cursivitate menită să te ajute să lucrezi asupra tuturor aspectelor care țin de comunicare. Si e nevoie, pentru rezultate bune să le parcurgi în cel mult 3-4 săptămâni și să faci TOATE EXERCIȚIILE PRACTICE.
  MAI INTÂI vei învăța să stăpânești toate tehnicile limbajului non-verbal astfel încât să te simți încrezător și să transmiți asta oamenilor
  APOI vei face exerciții de dicție și tehnici vocale astfel încât să îți modulezi vocea în discurs.
  În părțile următoare VEI ÎNVĂȚA cum se alcătuiește un discurs memorabil, ce elemente conține; vei învăța cum SĂ ȚII PREZENTĂRI convingătoare despre afacerea ta.
  Modulul bonus: CUM te pregătești pentru un interviu televizat și cum te asiguri că mesajul pe care vrei tu să îl transmiți va fi preluat de jurnaliști. MEMORABIL.

  Dar cel mai important aspect este că VEI CĂPĂTA ÎNCREDERE în tine, vei ști cum să îți creionezi un mesaj simplu, coerent și de impact despre ceea ce iubești să faci.

  Ce BONUSURI primești dacă faci acest curs

  • Costul separat al cursului de public speaking 800 de lei (salvezi adițional 320 RON)
  • Analiză personalizată pentru filmările cu tine (valoare 500 RON) – GRATUIT
  • Webinar lunar (access nelimitat) la care participă actuali și foști cursanți alături de care am lucrat inclusiv live unu la unu. Vei avea ocazia să îmi adresezi întrebări direct și vei mai învăța și alte lucruri despre public speaking (valoare 300 RON) – GRATUIT
  • Acces GRATUIT la grupul închis de Facebook unde putem interacționa și unde îmi poți trimite întrebări pe durata cursului si după
  • Capitol bonus de MEDIA TRAINING – dedicat comunicării cu jurnaliștii și aparițiilor TV (valoare 600 RON) – GRATUIT

  Probabil te întrebi de ce am ales să îți ofer mai mult?

  MOTIVUL pentru care am ales sa îți ofer toate aceste beneficii este acela că îmi doresc să devenim parteneri pe acest drum și să știi că în mine vei găsi întotdeauna un SPRIJIN atunci când ești în acest plin proces de transformare. Vreau ca întâlnirea cu mine să NU fie pentru tine ÎNCĂ UN CURS bifat, plătit, pe care nu l-ai terminat și nu te-a ajutat concret cu ceva. Vreau ca eu să contribui la TRANSFORMAREA TA .

  Așa cum am contribuit la transformarea tuturor cursanților care au lucrat live cu mine. Îi vei cunoaște în fiecare webinar live pe care l-am pregătit. Pentru ca atunci când și tu vei vorbi MEMORABIL , cu siguranță îți vei aminti de MINE . Iar asta este contribuția mea la SUCCESUL tău.

 • Current Status
  Not Enrolled
  Price
  370,00 RON
  Get Started

  Curs Content

  Expand All

  This is just a placeholder headline, we will replace it soon.

  Lede

 • This is just a placeholder headline, we will replace it soon.

  Sunt Mădălina Samoilă, jurnalist si de peste 12 ani, omul care pune întrebările menite să îți aducă ție claritatea de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii omul care spune poveștile care ajung zilnic în fata ta. Poate m-ai văzut la televizor, de 6 ani sunt jurnalist al Televiziunii Romane, poate ai văzut emisiunile moderate de mine, m-ai văzut prezentând un eveniment, moderând o conferință.
  Acum vreau să îți împărtășesc și ție din tot ceea ce știu și am învățat în anii de televiziune printr-o metodă care să te ajute să capeți încredere în tine, claritate în discurs, curaj în interviuri. Astfel încât să reușești să lași o impresie memorabilă oriunde vorbești.

  O mare parte din ce veți vedea în cursul online este structura cursului individual, pe care îl țin de câțiva ani. Lucrez mult cu antreprenori, cu oameni de marketing, directori de companii, – oameni care apar frecvent la TV și care țin discursuri. Dacă acesta este primul contact pe care îl aveți cu mine, e nevoie să știți că sunt printre puținii antrenori de discurs din Romania care nu acceptă grupuri. Lucrez aplicat cu fiecare client. Pentru că așa am obținut cele mai bune rezultate.

  Și pentru că am succes astfel, vreau să ajut mai mulți oameni. Și soluția este acest curs online, adaptat aceleiași metode pe care o folosesc în interacțiunile unu la unu. Bazat foarte mult pe exercițiu practic.

  Vreau să vă arat CUM și să vă învăț CE e nevoie să bifați astfel încât să vă descurcați excelent atunci când vorbiți în public. La TV sau în ședințe, prezentări.

  După ce veți parcurge toată componenta cursului și toate temele voi organiza și întâlni online lunare, în care ne vom cunoaște și îmi veți putea adresa întrebări.
  Vreau să vă înscrieți de acum, de la început în grupul de Facebook ”Speaking cu Madalina-cursanți” pe care l-am creat și acolo vom interacționa. Puteți să îmi trimiteți întrebări, temele cursului, filmări, vă încurajez să interacționați între voi. Vă rog să aveți curaj să greșiți, să întrebați și să faceți filmări. Veți auzi des această solicitare din partea mea.

  Hai să începem povestea.

 • De la Mădălina am învățat să nu mai am emoții în fața camerelor de filmat. Acum în fața camerelor și a publicului nu îmi mai tremură picioarele și vocea, pentru că am înțeles cum arată structura unui discurs, ce fel de ingrediente să pui în el așa încât să captez și să păstrez atenția publicului.

  Constantin Danciu
  Director de dezvoltare GGP (Hygienium)

  La cursul de “Public speaking”, Mădălina, m-a făcut să înțeleg, latura cea mai importantă, a vorbitului în public și anume, că vorbitul în public este despre oamenii cărora le transmitem mesajul nu despre cel care prezintă.

  Gabriela Oprișor
  Group Leader Jaeggi Industries

  Pot spune cu toată inima că un curs cu Mădălina Samoilă este o experiență care îți schimbă radical modul în care te conectezi cu audiența… în foarte bine. Recomand cursul 1 la 1.

  Nina Sofian
  Psiholog & Coach

  “Împreună cu Mădălina, am construit cea mai bună variantă a mea.”

  Cristina Gherna
  Stocklosa - Antreprenor

  “Cursul a venit la momentul oportun. M-a ajutat la întâlnirile de afaceri.”

  Mihai Moldovan
  Fondator Finaqua

  “Am descoperit conexiunea cu publicul, prin elemente non-verbale.”

  Andreea Avramescu
  Antreprenor