Training individual

Cursul care te pregătește pentru comunicarea eficientă. De IMPACT și cu SENS. La TV, în social media și pentru publicul live.

Your headline here

Indiferent că ești antreprenor, politician, director de companie nu prea mai poți să te ferești de aparițiile în presă care sunt tot mai dese și nici de invitațiile la evenimente importante unde ți se cere să ții un discurs. Bun.

Așa că te-ai hotărât să aloci timp și energie într-un curs care să te învețe exact ce ai de făcut. Ai nevoie sa fii înțeles, să nu îți mai fie teamă de tine și de oameni, să îți înțeleagă cineva business-ul și personalitatea și nu vrei sa împărtășești asta în timp ce și alți oameni sunt în încăpere. Nu ești singurul care are nevoie de astfel de ajutor.

Sesiunile mele de training și consiliere individuală au produs rezultate remarcabile. Am lucrat individual cu politicieni, directori de companii și antreprenori care acum au redefinit conceptul de comunicare și se descurcă bine. ACEST curs este soluția pentru creșterea impactului pe care îl ai asupra audienței tale și pentru creșterea încrederii în propria persoană.

Programează o întâlnire

Public Speaking

Ce spun clienții mei

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, află impresiile celor care au un parcurs individual cu mine.

  • "Împreună cu Mădălina, am construit cea mai bună variantă a mea."

  • Nina Sofian

    Psiholog & Coach

    Pot spune cu toată inima că un curs cu Mădălina Samoilă este o experiență care îți schimbă radical modul în care te conectezi cu audiența... în foarte bine. Recomand cursul 1 la 1.

  • "Cursul a venit la momentul oportun. M-a ajutat la întâlnirile de afaceri."

Câștigă libertatea de a vorbi în public, autentic și cu sens, așa cum au făcut-o toți clienții mei.

Stabilește o sesiune gratuită de 20 de minute cu Mădălina în care afli cum și în ce fel te poate ajuta.

Programează sesiunea

Comunicare de criză

Servicii Speak Concept

Consultanță pentru discurs

Servicii Speak Concept

Consultanță apariții media

Servicii Speak Concept

Moderator evenimente

Servicii Speak Concept