Comunicare de criză

Ai nevoie de un avocat? Probabil că ai deja. Și se descurcă bine. Dar eu sunt ”avocatul tău media”. Omul care se ocupă de imaginea ta în presă, astfel încât atunci când treci prin crize care ți-ar putea distruge munca de o viață, să fii în siguranță.

Your headline here

Știți cam de câte ori, în cariera mea de jurnalist am stat prin fața instituțiilor sau a marilor companii de la noi, când avea loc o criză - un eveniment neprevăzut dar care avea să păteze pentru multă vreme imaginea brandului respectiv? Nenumărate.

Și mi-aș fi dorit ca cineva să comunice cu mine și cu colegii mei jurnaliști să ne explice ce s-a întâmplat sau măcar să împărtășească din informațiile pe care le aveau până la acel moment. Astfel încât să nu pară că ascund ceva. În cele mai multe cazuri s-a întâmplat mult prea târziu să existe aceasta reacție.

De aceea eu, jurnalistul, am învățat ce ar fi trebuit să știe cei care vorbeau în numele companiei sau reprezentau instituția respectivă. Și știu cum să te învăț și pe tine să nu intri în bucluc dacă imaginea ta sau a companiei pe care o reprezinți este pusă în pericol. Gândește-te numai la anii în care ți-ai construit brandul…chiar merită sa îi pierzi? Toată munca ta.

Așa că îți ofer consultanță în această privință și te consiliez – cum să comunici când apare o criză. Putem chiar deveni parteneri pe termen lung astfel încât să îți desfășori activitatea liniștit. Așa că te invit să ne cunoaștem.

Programează o întâlnire

Public Speaking

Ce spun clienții mei

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, află impresiile celor care au un parcurs individual cu mine.

  • "Împreună cu Mădălina, am construit cea mai bună variantă a mea."

  • Gabriela Oprișor

    Group Leader Jaeggi Industries

    La cursul de "Public speaking", Mădălina, m-a făcut să înțeleg, latura cea mai importantă, a vorbitului în public și anume, că vorbitul în public este despre oamenii cărora le transmitem mesajul nu despre cel care prezintă.

  • "Cursul a venit la momentul oportun. M-a ajutat la întâlnirile de afaceri."

Câștigă libertatea de a vorbi în public, autentic și cu sens, așa cum au făcut-o toți clienții mei.

Stabilește o sesiune gratuită de 20 de minute cu Mădălina în care afli cum și în ce fel te poate ajuta.

Programează sesiunea

Consultanță pentru discurs

Servicii Speak Concept

Consultanță apariții media

Servicii Speak Concept

Moderator evenimente

Servicii Speak Concept

Training individual

Servicii Speak Concept