Workshop Open

Public Speaking- Mesajul este cheia

Cât de mult te costă felul în care vorbești acum? Câte oportunități în carieră ai ratat pentru că nici de data asta ”nu ți-a ieșit cum trebuie” prezentarea?

E timpul să schimbi povestea. Cu povestea ta reală, de succes. În care prezentările sunt simplu de spus. Pentru că au fost corect scrise de la început. E momentul să faci prezentări și discursuri pornind de la un obiectiv clar, în tehnici testate deja ca fiind de succes, nu de la vechile slide-uri de Power Point.

CE ESTE ”CHEIA”?

Workshop-ul Public Speaking- Mesajul e CHEIA

Este o experiență intensă de o zi în care Mădălina Samoilă, fost jurnalist de Televiziune cu experiență de 14 ani și trainer de public speaking te va învăța o tehnică proprie, de redactare a discursurilor și prezentărilor, pe care a dezvoltat-o și o predă cu succes de peste 5 ani, oamenilor de afaceri și directorilor de corporații.

Call to action

Mesajul e CHEIA în Public Speaking

Motivul  principal pentru care nu ți-au ieșit bine prezentările la birou nu ești mulțumit de cum vorbești public și mereu emoții uriașe, orice ai face, este redactarea incorectă a prezentărilor tale. Nu ai scris bine textul așa că nu au cum să îți iasă bine cuvintele.

 Experiența de training corporate îmi spune că majoriatea dintre voi cei care țineți prezentări le începeți deschizând un Power Point de la proiectul anterior, sau șablonul de la grup( acolo unde e cazul) și începeți să construiți slide-uri. Corect?

Sigur că apoi e firesc să nu fi reținut tot ce ai scris acolo, să nu fi memorat și să înceapă să te cuprindă emoțiile. Iar în momentul livrării să reciți întors cu spatele spre colegi, slide-uri. Asta te frustrează și îți scade stima de sine. Îți spui că nu poți și e inutil. Și renunți. Eviți. Sau prezinți fără niciun entuziasm. Doar știi rezultatul….

Dar există o soluție cât se poate de simplă, rapid de învățat, care poate fi replicată ori de câte ori ai de făcut o prezentare sau un discurs. Astfel încât să nu mai pierzi timpul colegilor și atenția lor în timp ce le vorbești, și să-ți scurtezi timpul de pregătire, iar când vorbești public să te simți în control și satisfăcut.

Wokshop-ul de o zi ”Public Speaking- Mesajul e cheia” este cel mai puternic și cel mai rapid instrument pe care îl poți accesa pentru a diminua din emoțiile pe care le simți ori de câte ori vorbești public și pentru a avea mai multă încredere în tine.

Înscrie-te la Workshop

De ce Mesajul e CHEIA

Pentru că nu cunoaștem tehnica potrivită de pregătire a discursurilor și prezentărilor, nu știm rețeta- așa că avem emoții. Pentru că nu știm ce să spunem exact, cât să spunem, ce cuvinte să folosim, ce vrem să obținem și ce mesaje ne pot duce spre îndeplinirea obiectivului nostru. Asta dacă îl setăm... Ne complicăm viețile cu prezentări interminabile și fără sens. Așa că ajungem să aruncăm la întâmplare 7-8-10 mesaje contradictorii și foarte mult detaliate, însoțite de cifre și grafice, din care cei ce ne ascultă, nu înțeleg nimic.

Gândește-te la cele mai reușite prezentări ale tale. Cât de limpede îți era totul și cât de clare erau mesajele tale! Știai bine ce ai de spus. Și era așa de plăcută senzația....

Call to action

Pentru cine este ”CHEIA”?

Wokshop-ul de o zi ”Public Speaking- Mesajul e cheia”

accent heading

Nu ești sigur că ți se potrivește workshopul? Verifică lista de mai jos.
Workshop-ul e pentru tine dacă:

  • Ai propria afacere indiferent de mărimea ei, sau te gândești să o începi. Ești antreprenor

  • Faci parte din Board of Directors

  • CEO

  • CFO

  • Manager într-o multinațională

  • Ești director de vânzări sau reprezentat de vânzări

  • Ești HR manager

  • Ești director de marketing sau faci parte din echipa de marketing

  • Ești junior dar vrei să ai un start corect în carieră

  • Altă poziție care necesită presentations skills.

Cum se desfășoară și ce înveți în Wokshop-ul de o zi ”Public Speaking- Mesajul e cheia”

AGENDA ZILEI

Locație

Welcome coffee. Networking participanți
Tehnica redactării discursului. Etape construcție discurs și prezentare. Elemente discursuri și prezentări. Teorie și exerciții.
Pauză 15 minute.
Discuții facilitate. Exemple de discursuri.
Pauză de masă.
Redactarea discursului tău. Redactarea prezentării tale.
Concluzii finale workshop

Ce înveți în cadrul Workshop-ului