Testimonialul video. Cea mai bună unealtă de marketing

Lifestyle, Public Speaking
Mădălina Samoilă

Jurnalist, Moderator evenimente, Trainer Media

O mare parte dintre alegerile pe care le facem zilnic sunt bazate pe recomandările cuiva, experiențele altcuiva cunoscut sau necunoscut din mediul online sau un prieten. Într-un cuvânt pe testimoniale. Pentru că e în natura noastră umană să ne simțim mai protejați atunci când facem o alegere pe care a făcut-o un grup de persoane înaintea noastră.

Companiile inteligente au înțeles cât de important este să arăți cine ești prin ochii clienților tăi și învestesc deja în conținut video de calitate. Pentru că nicio strategie atent elaborată nu bate o experiență senzațională pe care au avut-o clienții tăi atunci când au apelat la produsele tale.

Așa că… de ce să nu ii folosești pe ei în promovarea afacerii tale prin Video testimoniale?? Indiferent că ești la început de drum cu afacerea ta sau ești unul dintre giganții din industrie ai nevoie de Video testimonale.

Un testimonial video bine făcut, poate avea un efect pe termen lung și un impact mai mare decât o reclama tv, sau o campanie la care au lucrat echipele de marketing și pe care le-ai angajat. Cum? Pentru că pune accentul pe claritatea viziunii tale și impactul pe care produsele tale le au în viața oamenilor.

Articole pe același subiect